146 Бакалавър Програми в Финландия for 2024

Бакалавър Програми в Финландия for 2024Filter
    • Rovaniemi, Финландия

    Редовно обучение

    7 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Интересувате ли се от спорт? Искате ли да работите в международна бизнес среда? Искате ли да комбинирате страстта си към спорта и бизнеса, за да създадете Pathway за работа, която обичате? Програмата за обучение по международен спортен бизнес мениджмънт предоставя цялостно образователно изживяване, предназначено да ви подготви за сектора на спортния бизнес. В програмата за управление на международния спортен бизнес ще имате възможност да развиете разбирането си за устойчиво развитие в спорта, финансов мениджмънт, спортен маркетинг, предприемачество, спортен туризъм, управление на събития и бизнес дизайн. Снабдени с тази здрава основа, ще бъдете подготвени да се справите с предизвикателствата в реалния живот в спортната индустрия с увереност и готовност.

    • Jyväskylä, Финландия

    Редовно обучение

    42 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    JAMKМеждународната бизнес програма на EFMD е единствената акредитирана бакалавърска програма на EFMD (известна преди като EPAS) сред финландските университети за приложни науки. Ако искате да получите висококачествено бизнес образование, съученици от цял свят и да развиете уменията си по английски, това е нещо за вас! Международен бизнес предоставя на студентите знанията и основните умения за управление на бизнеса, от които се нуждаят, за да успеят в непрекъснато развиващия се глобален пазар. Ще изучавате цялата степен на английски език. JAMK предлага бакалавърски програми на английски език също и по бизнес с игри, туризъм, ИКТ, медицински сестри и логистика.

    • Hämeenlinna, Финландия
    • Riihimäki, Финландия
    • + 2 more

    Редовно обучение, Задочно обучение

    42 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    Нашата дипломна програма по международен бизнес предоставя на студентите бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) с обхват от 210 кредита, които могат да бъдат завършени за 3,5 години. Степента е завършена изцяло на английски език. Вашият учебен път ще бъде изграден от модули, фокусирани върху трите ни основни образователни стълба, където фокусът е върху международния мениджмънт, глобалните пазари и развитието на бизнеса. Ние прилагаме проучвания, като комбинираме теория и практика с предприемаческо мислене.

    • Helsinki, Финландия

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    • Mikkeli, Финландия
    • Kouvola, Финландия

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Завършилите дипломната степен "Дизайн на игри" ще овладеят производството на игри с акцент върху планирането и разработването на игри и придобиването на ясно разбиране за игралната индустрия.

    • Helsinki, Финландия

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Бакалавърската програма по бизнес на Hanken се състои от различни елементи, които са разработени така, че да гарантират, че нашите студенти са подготвени за професионалния живот след края на обучението си. Искаме да дадем на нашите ученици инструментите, с които да могат да се развиват в един постоянно променящ се свят и да се справят с предизвикателствата, пред които сме изправени. Бакалавърската програма по английски език е редовна и се провежда на място.

    • Lappeenranta, Финландия

    Редовно обучение

    7 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за степен по управление на туризма и хотелиерството ви подготвя да предоставяте висококласни, иновативни услуги, които клиентите днес изискват. Помага ви да изградите солидна основа за успешна кариера.

    • Kuopio, Финландия

    Редовно обучение

    7 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Международната бизнес програма на BBA има за цел да разработи световни бизнес експерти, които са особено квалифицирани във външната търговия и в процеса на интернационализация на МСП.

    • Joensuu, Финландия

    Редовно обучение

    3 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Готови ли сте да направите първата си стъпка към кариера в ИТ? Програмата за бакалавърска степен по информационни технологии предоставя основни познания по компютърни науки. Тригодишната програма включва обучение в множество области: основно и напреднало програмиране, алгоритми, управление на данни, софтуерен дизайн и взаимодействие човек-компютър.

    • Jakobstad, Финландия

    Редовно обучение

    7 семестри

    Смесен

    Английски език

    Програмата за бакалавърска степен по международен бизнес в Centria UAS предоставя на нашите студенти солидна база от бизнес умения и инструменти за управление на бизнеса в междукултурна среда. Учебната програма е предназначена да осигури уменията и експертните познания разнообразно за бизнес сферата. Ако се интересувате от работа в международна компания или в международни позиции и бизнес среди, тази дипломна програма е насочена към вас.

    • Kajaani, Финландия

    Редовно обучение

    7 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Станете професионалист в международния мениджмънт на хотелиерството! Бакалавърската степен по туризъм в KAMK ви дава разбиране за устойчив и отговорен туризъм в допълнение към повишаване на вашата бизнес компетентност за успех в работата в международната туристическа индустрия. Степента съчетава теорията с практиката, за да предостави на нашите възпитаници необходимите умения за управление на качествени туристически преживявания и за развитие и управление на туристическия бизнес с предприемаческа нагласа. Туристическите услуги се състоят от много различни компоненти, като настаняване, кетъринг, програмни и транспортни услуги, както и услуги за събития, конференции и конгреси. Ще се обучавате, за да придобиете цялостна ориентирана към клиентите разработка на продукти и маркетингова компетентност, както и знания и умения за успешно управление и развитие на туристическия бизнес. Важна част от проучванията са проекти, практическо обучение и дипломна работа, които се правят в сътрудничество с трудовия живот, като ви предоставят мрежи и умения за работа след дипломирането. Препоръчваме ви да развиете компетентност в различни области на туризма и следователно да планирате личен учебен път. Специализирали сте в управлението на хотелиерството, но вашият личен учебен път може да включва и развиване на вашата международна компетентност в един от нашите партньорски университети в чужбина, двойна степен с немски партньорски университет или практическо обучение в чужбина. Също така е възможно да изберете например учебни модули от други области, като арктически спорт и туризъм, управление на събития или маркетингови комуникации.

    • Helsinki, Финландия

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Интересувате ли се от устойчивото разработване на продукти? Искате ли да научите как да проектирате, разработвате и анализирате интелигентни и устойчиви продукти, като избирате правилните инженерни материали? Диплома от програмата Механично и устойчиво инженерство ви квалифицира да работите като съвременен инженер, който се фокусира върху устойчиви и цифрови решения за въглеродно неутрално бъдеще.

    • Helsinki, Финландия

    Редовно обучение

    42 Месеца

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    Учи в Humak University of Applied Sciences , водещата висша учебна институция по приключенско образование във Финландия. Обучителят на общността обучава специалисти по приключенско и на открито образование. Обучението за приключения и на открито се основава на методология на обучение, базирана на опит и дейност, и има за цел да подпомага растежа, развитието, благосъстоянието и агенцията на хората, групите и общностите.

    • Seinäjoki, Финландия

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Като инженер по хранително-вкусовата промишленост вие ще получите цялостно разбиране за хранителните системи. В обучението си можете да проследите производството на храна от „нивата до вилицата“. Ще разберете обработката на храни от много гледни точки и за различни суровини, като зеленчуци, зърнени храни, напитки, както и млечни и месни продукти. Ще получите добра основа за работа на различни позиции в областта на хранително-вкусовата промишленост, като производство, контрол на качеството, научноизследователска и развойна дейност, ръководни позиции, продажби и маркетинг или дори като основател на компания. Също така, мултидисциплинарният и международен SeAMK предлага на студентите по Агрохранително инженерство възможността да разширят уменията си в международната хранително-вкусова индустрия.

    • Oulu, Финландия

    Редовно обучение

    5 години

    На територията на колежа

    Английски език