BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Екс ан Прованс тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Бакалавриат Екс ан Прованс. Запишете се за бакалавриат в Екс ан Прованс. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър на изкуствата

The American College of the Mediterranean
Бакалавриат
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Специалистите и непълнолетните в The American College of the Mediterranean отразяват спецификата на нашия кампус в Южна Франция и Средиземноморието и надграждат академичната т ...

Научете повече

Бакалавър по графичен и дигитален дизайн

École Intuit.Lab
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
01 Септ. 2020
Френски
Кампус

Посветена на откриването на основите на графиката, тази година на еволюцията позволява на ученика да открие взаимодействието на думи и изображения. В първия период се интегрир ...

Научете повече