BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Клермон Феран тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

С население от над 100 000 души, Клермон-Феран град-община граничи с голяма промишлена зона във Франция. Градът е дом на г 'Auvergne University и University Блез Паскал.

Бакалавриат Клермон Феран. Запишете се за бакалавриат в Клермон Феран. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по международно управление

ESC Clermont Business School
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърът по международен мениджмънт е тригодишна програма (100% преподаване на английски език), предлагаща на завършилите средно образование силна основа и обучение в облас ...

Научете повече

Средно-специално на науката и техниката в него

SUPINFO International University
BSc
<
Редовно
<
3 години
Кампус

Институтът по информационни технологии като цяло иска своя материал да отговори на нуждите на всички фирми и да се гарантира разширени възможности за заетост. По този начин, в ...

Научете повече