BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Нант тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Нант се намира на река Лоара в Западна Франция. С брой на персонала на повече от 550 000 жители, градът е шестият най-големият във Франция. В него има няколко зони за отдих, и е домакин на няколко годишни фестивали. Нант има 2 университета и множество на колегиумите около града.

Бакалавриат Нант. Запишете се за бакалавриат в Нант. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Международен клас / 3-та година на DN MADE

L’École De Design Nantes Atlantique
Бакалавриат
Септ. 2021
<
Редовно
30 Юни 2021
Английски
Кампус

International Class / 3rs година на DN MADE, приветства френски студенти и международни студенти от различни националности, които желаят да завършат френска бакалавърска степе ...

Научете повече

Бакалавър по дърво и цифров преход на производството

Ecole Superieure Du Bois
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Френски
Кампус

Бакалавърът по дърво и дигитален преход на производството обучава тригодишни пилотни мениджъри на производството в дървопреработващата промишленост, способни да управляват сло ...

Научете повече