BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в приятен тук

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Тъй като петата най-гъсто населеният град на Франция, Nice е дом на над 300 000 жители. Той е топ туристическа дестинация във Франция заради своята красота и климата. В града има няколко заведения за висше образование.

Бакалавриат приятен. Запишете се за бакалавриат в приятен. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавърска програма и магистърска степен по устойчиви иновации

SDS - The Sustainable Design School
Бакалавриат
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Кампус

Ще бъдете обучени да станете дизайнер на устойчиви иновации и да развиете необходимите умения, за да стимулирате творчеството в мултидисциплинарен екип. ...

Научете повече

бакалавър по бизнес администрация (Париж и приятно)

IPAG Business School
BBA
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Подредени по съвместна програма между Ipag Business School и Nottingham Business School или Университета на Южен Уелс, този 3-годишен бизнес степен е насочена към развитие на ...

Научете повече