$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Човешки ресурси Меделин. Научете повече за бакалавриати по Човешки ресурси в Меделин тук!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в проц… Научете повече

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Ако студентът придобива степен по човешки ресурси, той има възможност да изгражда различни видове кариера във фирми и организации. При следване в програми по човешки ресурси студентите придобиват знания в брой области, включително равностойно заплащане на труда, организационно поведение, трудово право и мениджмънт.

Колумбия е една наистина разнообразна и уникална държава, разположена в северозападната част на Южна Америка. С приятелски настроени хора, екзотични пейзажи и космополитни градове, Колумбия определено е мястото да научи испански.

Това добре изградена Градът е дом на редица колежи и университети. Ученици от цялата страна се стичат този град и се записва във висшите учебни заведения на разположение. Това е място, което може да се адаптира бързо пребиваващи, следователно, поради която много студенти предпочитат да се присъединят към институциите в този град.

Бакалавриат Човешки ресурси Меделин. Запишете се за бакалавриат в Меделин. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Меделин!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Колумбия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
María Cano University Foundation
Меделин, Колумбия

Програмата за специализация по управление на човешки таланти замисля дефиницията на стратегическо управление на човешките ресурси (GERH) като проактивен подход в стратегически ... +

Програмата за специализация по управление на човешки таланти замисля дефиницията на стратегическо управление на човешките ресурси (GERH) като проактивен подход в стратегическите отношения между хората и бизнес процесите и представя като най-подходящата характеристика, признаването на хората като основни елементи за успеха на компанията, защото те могат да бъдат източник на устойчиво конкурентно предимство за нея. Разбираемо е, че отговорните за човешките ресурси не само участват в управлението на процесите в техния район, но и във всички онези, които имат последици за компанията като цяло. -
Бакалавриат
Spanish (Colombia)
Ян. 2022
Кампус