BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Кур тук

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Кур е известен с Университета за приложни науки HTW (Hochschule кожа Technik унд Wirtschaft) Chur, предлагаща бакалавър, магистър и допълнителни образователни програми. Той е разделен на шест отделни факултети - строителство и архитектура, информационни науки, мениджмънт, медии и комуникации, технологии и туризма.

Бакалавриат Кур. Запишете се за бакалавриат в Кур. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по туризъм

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Курсът за бакалавърско обучение в Университета за приложни науки на Грисоните поставя ценност в цялостно обучение по туризъм с акцент върху международния туризъм и управлениет ...

Научете повече