BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Александрия тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Има две основни колежите и университетите, които можете да получите диплома от в Александрия, Луизиана. The Louisiana State University - Alexandria е държавен университет и има най-голям брой ученици, записани в специалности. Това е последвано от частния Blue College Cliff на Александрия.

Бакалавриат Александрия. Запишете се за бакалавриат в Александрия. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по теология

William Samson University
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Кампус

Бакалавърската степен по теология е предназначена да подготви студентите за теологични концепции. Това е уникална програма за студенти със страст към научни изследвания, препо ...

Научете повече