BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Бока Ратон тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Boca Raton в Палм Бийч във Флорида е град, който стремят студентите ще се радва и бе провъзгласен за "процъфтяващата колеж град". Има пет големи университети, които може да избирате.

Бакалавриат Бока Ратон. Запишете се за бакалавриат в Бока Ратон. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

BS в мобилен дизайн игра - онлайн

Digital Media Arts College
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Онлайн обучение

DMAC е едно от малкото места в страната, където може да спечелите бакалавърска (BS) в Mobile Game Design. Точно толкова впечатляваща, ние също ще ви даде възможност да заработ ...

Научете повече

BFA в компютърната анимация концентрация игра изкуство

Digital Media Arts College
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Компютърна анимация специалности на DMAC с концентрация в Game Art поемат своята страст една крачка напред, като се научите как да се създаде мачовете, че други хора могат сам ...

Научете повече