BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Бъркли тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

California Berkeley не разполага с много големи университети, но тя прави за него с акредитирана му от Калифорнийския университет в Бъркли. Той има най-голям брой ученици, записани в специалности в града.

Бакалавриат Бъркли. Запишете се за бакалавриат в Бъркли. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавърска степен по ислямско право и теология

Zaytuna College
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Кампус

Програмата за бакалавър по изкуства на Зайтуна се основава на интегрирана учебна програма за либерални изкуства, състояща се от курсове както от ислямската, така и от западнат ...

Научете повече