BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Коралови фронтони тук

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Coral Gables, Флорида е с население от по-малко от 50 000 и е с челната университета. Той също има много институции, които предлагат дипломи по бизнес и право.

Бакалавриат Коралови фронтони. Запишете се за бакалавриат в Коралови фронтони. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Индустриално инженерство

University of Miami
Бакалавриат
Английски

Промишлените инженери се занимават с проектирането, внедряването и подобряването на интегрирани системи от хора, материали, оборудване и енергия. Основно разграничение между и ...

Научете повече