BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Окала тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Ocala е седалището на окръг Мериън Каунти, разположен във Флорида, САЩ. В Ocala високи, предоставящи образование на услуги предлагат 2 години и четири години градуса в бизнеса, консултации и финансиране. Градът е дом на добре реномирани колежи който има 21 кампуса.

Бакалавриат Окала. Запишете се за бакалавриат в Окала. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър (БАН) бизнес и организационно управление (с допълнителни концентрации)

College of Central Florida
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Кампус

CF предлага бакалавърска степен по приложни науки в Бизнес и организационно управление, както и пет специалности. ...

Научете повече

бакалавър (БАН) в образованието в ранна детска възраст

College of Central Florida
BSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Търси да направят разлика в нашия свят утре от възпитанието на децата днес? Помислете за получаване си бакалавърска степен в ранна детска възраст образование. ...

Научете повече