BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Рентън тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Рентън е град в община Кинг, Вашингтон. Разположен е 11 мили (18 км) на югоизток от центъра на Сиатъл, Вашингтон. Рентън е заселено от хора от европейски произход през 1860 и ранната си икономика се базира на добива на въглища, производството на глинени и износ на дървесина.

Бакалавриат Рентън. Запишете се за бакалавриат в Рентън. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Разработка на приложения - бакалавър по приложни науки

Renton Technical College
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Кампус

Разработчиците на приложения използват компютърни езици, за да създават програми, които изпълняват специфични задачи на компютри и други устройства. Това е полезна специалност ...

Научете повече