BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Конуей тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Conway Каунти, Арканзас, с население от малко под 70 000 е наречен "Градът на видео". Това е отлично място за висше образование.

Бакалавриат Конуей. Запишете се за бакалавриат в Конуей. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Специалист по маркетинг

Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business
Бакалавриат
Английски

Студентите по маркетинг се фокусират върху разбирането на пазара и разработването на подходящи маркетингови стратегии за техните организации. Маркетолозите обединяват купувачи ...

Научете повече