BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Logan тук

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Logan град, Utah е известна със своите уникални, многобройни забележителности и сайтове, намерени из целия град. Той е дом на държавен университет, който има голям прием всяка година.

Бакалавриат Logan. Запишете се за бакалавриат в Logan. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Специалност в социалните медии

Utah State University College of Humanities and Social Sciences
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски

Ако се наслаждавате на бързи темпове на работна среда, видеография и фотография и създаване и куриране на цифрово съдържание, тогава социалните медии са точното място за вас. ...

Научете повече