BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в чарлстон тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат чарлстон. Запишете се за бакалавриат в чарлстон. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

зрелостен изпит в наказателното правосъдие

Glenville State College
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Кампус

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, и пов ...

Научете повече

зрелостен изпит по управление на природните ресурси

Glenville State College
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Кампус

Степента на зрелостен изпит по управление на природните ресурси дава на студентите знания, аналитични и практически умения и компетенции за вземане на решения, за да се защитя ...

Научете повече