Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Alfred тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Alfred. Запишете се за бакалавриат в Alfred. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по изкуство

Alfred University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Alfred

Училището по изкуство и дизайн предлага четиригодишна, професионална дипломна програма, водеща до бакалавърска степен по изящни изкуства (BFA). Уникалната учебна програма, която включва специализиран подход за всяка една от учебните години, се признава за нейното нововъведение в акцентирането на дисциплинарна дълбочина и интердисциплинарни възможности. Тук ще работите в най-съвременни съоръжения, ще получите отделни студия в старшия си период и ще се радвате на ползите от навлизането на частно финансирана художествена програма в частна университетска обстановка.