Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Prescott тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Prescott е разположен в Yavapai County, Аризона, САЩ. Има няколко изкуства, ИТ, бизнес, образование, наука, медицински и технологични институти в града.

Бакалавриат Prescott. Запишете се за бакалавриат в Prescott. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавърска степен по съдебна психология

Embry Riddle Aeronautical University
Кампус Редовно обучение 8 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Prescott

Бакалавърската степен по съдебна психология в колежа Ембри-Ридъл Prescott, съчетава интереси в човешкото поведение и желанието да се повлияе положително и върху правната система.