Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Bangor тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Bangor. Запишете се за бакалавриат в Bangor. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по комуникации

Husson University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Husson Area

В Husson University в Уонсън училището за комуникации в Нова Англия (NESCom) е дом на приблизително 500 студенти, които работят по бакалавърска степен в областта на комуникационните технологии, масовите комуникации и производството на развлечения. Студентите в рамките на степента на комуникационните технологии могат да изберат концентрация в аудиотехниката, технологията за живи звуци, видео продукцията или WebMedia. Студентите в магистърската степен могат да изберат концентрация в журналистиката, маркетинговите комуникации, радиоразпръскването или спортната журналистика.

Бакалавър по правни науки (бизнес и наказателно правосъдие)

Husson University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Husson Area

Нашата мисия е да обучаваме, да даваме възможност и да даваме възможност на студентите да бъдат критични мислители, които могат да постигнат целите си и да превъзхождат, когато са изправени пред предизвикателствата на професиите в областта на правните науки. Това се осъществява от най-висококачествения факултет и учебна програма, които осигуряват традиционни и опитни начини за учене.

Бакалавър по маркетингови комуникации

Husson University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Husson Area

Специалистите по маркетингови комуникации управляват фирмената репутация и имиджа и репутацията, имиджа и продажбите на своите стоки чрез връзки с обществеността, реклама и стратегическо управление. Маркетингът е едно от основните средства за създаване и поддържане на марка и изображение.

Бакалавър по мениджмънт в хотелиерството, спорта и туризма

Husson University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Husson Area

Учебните програми, предлагани в Husson University за хотелиерство, спорт,