Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Florida Boca Raton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Boca Raton тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Boca Raton в Палм Бийч във Флорида е град, който стремят студентите ще се радва и бе провъзгласен за "процъфтяващата колеж град". Има пет големи университети, които може да избирате.

Бакалавриат Boca Raton. Запишете се за бакалавриат в Boca Raton. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Florida
Boca Raton
Тип на обучение
Темпо на обучение
Digital Media Arts College

Компютърна анимация специалности на DMAC с концентрация в Game Art поемат своята страст една крачка напред, като се научите как да се създаде мачовете, че други хора мога ... [+]

Не е нужно да бъда дизайнер да се насладите на чудесна видео игра, но нали трябва да бъде талантлив дизайнер, който да създадете своя собствена. Компютърна анимация специалности на DMAC с концентрация в Game Art поемат своята страст една крачка напред, като се научите как да се създаде мачовете, че други хора могат само да си представите.

Използват най-добрите на индустрията да овладеят ключови техники.... [-]

Съединени Американски Щати Boca Raton USA Online
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Digital Media Arts College

DMAC е едно от малкото места в страната, където може да спечелите бакалавърска (BS) в Mobile Game Design. Точно толкова впечатляваща, ние също ще ви даде възможност да за ... [+]

DMAC е едно от малкото места в страната, където може да спечелите бакалавърска (BS) в Mobile Game Design. Точно толкова впечатляваща, ние също ще ви даде възможност да заработите степен изцяло онлайн чрез нашата програма за електронно обучение.

Чрез процеса на обучението си, ще получат знания и умения, които могат да ви помогнат да се отличат в мобилните игри и извън него. Същата skillset може да се използва в приложения, бизнес обучение, медицински симулации, виртуални турове, и повече. По времето, когато сте спечелили си BS в Mobile Game Design, ще имате впечатляваща степен и мощен портфейл, който ще ви помогне да стоят над конкуренцията.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online Boca Raton
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски