Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Brookville тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Brookville. Запишете се за бакалавриат в Brookville. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър на науките в съдебната медицина - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Съдебната наука е вълнуващото поле, в което науката и технологиите отговарят на закона. Като съдебен учен ще донесете най-съвременните научни инструменти, които да се справите с най-належащите проблеми, включително решаването на престъпления и спасяването на човешки животи. Предизвикателството на криминалистичната наука е да погледнем назад във времето, за да определим кой, какво, кога, къде и защо на спорните събития. При търсенето на улики, които разсейват мистериите и служат за справедливост, ще разследвате всичко от ДНК, кръв и други телесни течности до текстил, обувки, отпечатъци, гуми, документи и подписи, запалими вещества, замърсители и много други.

Бакалавър по изящни изкуства в журналистиката - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

120-кредитен бакалавър по изящни изкуства в журналистиката ви дава разбиране за все по-сложната задача за отчитане, писане, редактиране и предаване на новините в мултимедийна среда.

Бакалавър по изящни изкуства в областта на дизайн и разработка на игри - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Програмата за разработване и разработване на дигитална игра в LIU Post предлага проектна учебна програма, която позволява на студентите да развиват умения във всички области на разработването на игри, включително дизайн на игри, компютърно програмиране и визуален дизайн. Програмата е съсредоточена върху създаването на игри. По време на своето време в LIU Post студентите работят по няколко самостоятелни и групови проекти, като им дава възможност да развият широк спектър от умения за създаване на игри. Преди завършване на курса, студентите завършват проект, който може да се използва като част от портфейла на заявление за работа или като самостоятелен търговски проект.

Бакалавър по изящни изкуства в театралното изкуство (Музикален театър) - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Бакалавърът по изящни изкуства в театралното изкуство с концентрация в музикалния театър предоставя персонализирани и интензивни учебни занятия и сценичен опит за подготовка на студенти за изпълнение на кариера в Музикалния театър. Студентите получават строго основание в историята, литературата, теориите и методологиите на класическите и съвременни театрални изкуства и работят с професионални музиканти, актьори и драматурзи. Студентите също имат разнообразни възможности да представят продукции на основата на режисьорски режисьори от Ню Йорк. 120-кредитната програма е селективна и приемането й в програмата изисква прослушване.

Бакалавър по изящни изкуства в театралните изкуства (режисура и писане) - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

След успешно завършване на втората си година, студентите в 120-кредитната програма BFA по театрални изкуства: Актьорска програма или BA в театрални изкуства програма, с подходящи предпоставки, могат да изберат да кандидатстват за концентрация в режисура или писане. Прехвърляйте студенти, които желаят да кандидатстват за тази опция, може да се наложи да предприемат допълнителни подготвителни курсове.

Бакалавър по изящни изкуства в театралното изкуство (дизайн и продукция) - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Бакалавърът по изящни изкуства в театралното изкуство с концентрация в дизайна и производството е предпрофесионална степен, която комбинира цялостно запознаване с всички аспекти на театъра с концентрация в костюми, живопис, осветление или звук; техническо производство; и управление на сцени.

Бакалавър по изящни изкуства в театрални изкуства (актьорско майсторство) - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Бакалавърът по изящни изкуства в театралното изкуство с концентрация в актьорско майсторство предлага персонализирана и интензивна инструктаж в класната стая и ежегоден опит за подготовка на студентите за кариера. Студентите получават строго основание в историята, литературата, теориите и методологиите на класическите и съвременни театрални изкуства и работят с професионални актьори и драматурзи. Студентите също имат разнообразни възможности да представят продукции на основата на режисьорски режисьори от Ню Йорк. 120-кредитната програма е селективна и приемането й в програмата изисква прослушване.

Бакалавър по изящни изкуства в театралното изкуство - LIU Post

Long Island University
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Brookville

Бакалавърът по изкуствата в театралното изкуство е академична степен, предназначена да ви помогне да поставите театър в по-широкия контекст на хуманистичните изследвания. Курсът от 120 кредита обхваща широкообхватното изучаване на театралната история и литература, актьорско майсторство, танц, дизайн, режисура, драматургия, управление и техническо производство. Учебните часове са малки и членовете на преподавателите осигуряват поддържаща среда, за да се развиете като индивидуален художник.