Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Los Angeles тук

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Освен, че е дом на легендарния Холивуд, Лос Анджелис е вторият по големина град в САЩ и най-големият в щата Калифорния. Тя е домакин на Олимпийските игри игри два пъти преди и е разделена на 80 области и квартали. Градът е дом на три държавни университета и множество други институции.

Бакалавриат Los Angeles. Запишете се за бакалавриат в Los Angeles. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър (Hons) музика производство & звук инженеринг

Point Blank Electronic Music School
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London Съединени Американски Щати Los Angeles + още 2

Това е веднъж в живота възможност да се потопете в страстта си към музиката, като същевременно също набира степен на BA (Hons). Това е мулти-платформа (Logic или Ableton, Pro Tools и Native Instruments), интензивно и практичен.

Бакалавър по архитектура

SCI-Arc
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Los Angeles

програма B.Arch SCI-Arc е петгодишен бакалавър по архитектура професионална програма степен, подчертавайки отличния дизайн и интелектуална широта чрез образование либерален изкуства.

Бакалавър по изящни изкуства във визуалните ефекти

Columbia College Hollywood
Онлайн обучение Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Los Angeles

BFA на визуалните ефекти осигурява потапяне, базирано на проекти опит с професионални, индустриални стандарти, творчески умения и съвместен работен процес, използван за създаване на визуални ефекти за професионално качество за филми, телевизия и интерактивни медии.

Бакалавър по изящни изкуства в областта на графичния дизайн и интерактивните медии

Columbia College Hollywood
Онлайн обучение Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Los Angeles

Графичният дизайн и интерактивната медия осигуряват практически знания и познания, които са ви необходими за разработване на ефективен, зашеметяващ графичен дизайн и уеб интерфейси. Ще започнете да създавате веднага, придобивайки практически опит, използвайки всички инструменти на търговията.