Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Charleston тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Charleston. Запишете се за бакалавриат в Charleston. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

зрелостен изпит по управление на природните ресурси

Glenville State College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Charleston

Степента на зрелостен изпит по управление на природните ресурси дава на студентите знания, аналитични и практически умения и компетенции за вземане на решения, за да се защитят и да използва ефективно нашите възобновяеми ресурси.

зрелостен изпит в наказателното правосъдие

Glenville State College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Charleston

Департаментът по наказателни съдии предлага курсове по Crime Scene Management, полицейски практики и процедури, технологии за разследванията, System младежко правосъдие, и повече.