Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Pueblo тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Pueblo. Запишете се за бакалавриат в Pueblo. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър по масови комуникации

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

Отделът за масови комуникации и Центъра за нови медии осигурява приложна специалност които технологичните иновации намира смисъл в традиционните хуманитарните и социалните науки учебна програма. В 42-кредитна майорът може да доведе до кариери, включително реклама, излъчване, журналистика, нови медии и връзки с обществеността чрез три основни акцента области.

Бакалавър по бизнес мениджмънт

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

бакалавърски управление на бизнеса големи разрешителни студентите, за да изберете един акцент като специалните умения. Знанията и уменията, придобити с майора в Business Management могат да се използват в редица области, включително на човешките ресурси и управление на операции. Майорът The Business Management с информационните технологии Акцент подготвя студентите за кариера в управлението на технология в съвременните организации. Майорът The Business Management с маркетинг Акцент подготвя завършил успешно да насърчават и продават стоки и услуги.