Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Colorado тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Colorado. Запишете се за бакалавриат в Colorado. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър по масови комуникации

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

Отделът за масови комуникации и Центъра за нови медии осигурява приложна специалност които технологичните иновации намира смисъл в традиционните хуманитарните и социалните науки учебна програма. В 42-кредитна майорът може да доведе до кариери, включително реклама, излъчване, журналистика, нови медии и връзки с обществеността чрез три основни акцента области.

Бакалавър по бизнес мениджмънт

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

бакалавърски управление на бизнеса големи разрешителни студентите, за да изберете един акцент като специалните умения. Знанията и уменията, придобити с майора в Business Management могат да се използват в редица области, включително на човешките ресурси и управление на операции. Майорът The Business Management с информационните технологии Акцент подготвя студентите за кариера в управлението на технология в съвременните организации. Майорът The Business Management с маркетинг Акцент подготвя завършил успешно да насърчават и продават стоки и услуги.