Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Ohio Dayton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Dayton тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Дейтън е шестата по големина град в САЩ, и е дом на две големи университети в Университета в Дейтън и Wright State University. През 2009 година, Дейтън бе присъдена от Forbes като 10-ия най-добре столичния район за висшето образование.

Бакалавриат Dayton. Запишете се за бакалавриат в Dayton. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Sinclair Community College

Синклер Community College предлага на чуждестранни студенти с един достъпен начин да се печелят бакалавърска степен. ... [+]

. [-]
Съединени Американски Щати Dayton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски