Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати New York Dobbs Ferry Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Dobbs Ferry тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Добс Фери се намира в Ню Йорк. Той е заобиколен от две реки, а именно река Хъдсън на запад и на Saw Mill River на изток.

Бакалавриат Dobbs Ferry. Запишете се за бакалавриат в Dobbs Ferry. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Mercy College

... [+]

Опишете ключовите понятия, принципи и общи теми в психологията Тълкувайте, проектиране и извършване на основен психологически изследвания Обширни стажове и кооперативна Образование разположения Възможности за кариера

Тя също така ще ви даде солидна основа за извършване на завършил степен в много области на специализация.

[-]
Съединени Американски Щати USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски