Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Dobbs Ferry тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Добс Фери се намира в Ню Йорк. Той е заобиколен от две реки, а именно река Хъдсън на запад и на Saw Mill River на изток.

Бакалавриат Dobbs Ferry. Запишете се за бакалавриат в Dobbs Ferry. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Mercy College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + още 4