Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Florida Miami Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Miami тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Маями е седалището на окръг Маями-Dade County, разположен на брега на Атлантическия океан в Южна Флорида. Маями се класира на седмо място в целия Съединените щати, когато говорим за прием на студенти на глава от населението. Маями е известен и отчета за приходите и неправителствени професионални програми.

Бакалавриат Miami. Запишете се за бакалавриат в Miami. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Marconi International University - Miami

Бакалавърската степен по компютърно инженерство има за цел да подготви студентите да се развият в професионалисти, които имат активна роля в избраната от тях област. Прог ... [+]

Бакалавърската степен по компютърно инженерство има за цел да подготви студентите да се развият в професионалисти, които имат активна роля в избраната от тях област. Програмата, в размер на 120 семестриални кредити от академични постижения, се предлага в смесен начин. Бакалавърската степен по компютърно инженерство подготвя студентите за разработване и използване на технологии, както и да проектират, произвеждат и управляват системи за обработка на данни в широк спектър от приложения.... [-]

Съединени Американски Щати Miami
Септември 2019
Английски,испански
Редовно обучение
Задочно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски