Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Geneseo тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Geneseo. Запишете се за бакалавриат в Geneseo. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

ергени в биологията

The State University of New York at Geneseo
Кампус Редовно обучение 4 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Geneseo

Мисията на Биологическия факултет е да се осигури обучение, стипендия и обслужване в биологичните науки към академичната общност SUNY Geneseo, и обществото като цяло.

бакалаври в областта на физиката

The State University of New York at Geneseo
Кампус Редовно обучение 4 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Geneseo

Катедрата по физика и астрономия в Geneseo дава възможност да се учат и да се развиват в среда, посветена на съвършенство.