Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Indiana Hanover Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Hanover тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Hanover. Запишете се за бакалавриат в Hanover. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Indiana
Hanover
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hanover College

От пирамидите и римските акведукти до парния двигател, космическия кораб и смартфона, инженерството е начинът, по който прилагаме науката, за да създаваме структури и маш ... [+]

Инженерство

От пирамидите и римските акведукти до парния двигател, космическия кораб и смартфона, инженерството е начинът, по който прилагаме науката, за да създаваме структури и машини и да трансформираме света около нас. Инженерингът в Хановер ви предлага строго и широко образование, като подчертава както анализа, така и практическите умения. Ще се учиш в малки класове, ще се ангажираш с преподаватели, които са ангажирани с успеха ти, провеждаш изследвания и представяш резултатите си, придобиваш професионален опит с нашите партньори в индустрията и имаш възможност да учиш в чужбина.... [-]

Съединени Американски Щати Hanover
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски