Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Greenville тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Greenville. Запишете се за бакалавриат в Greenville. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по музика

Greenville University
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Greenville

Музикалният бизнес мениджър е междусекторна учебна програма между музика и бизнес, която се фокусира върху подготовката на студентите да работят като ръководители, мениджъри и администратори във всички области на музикалната индустрия.

Бакалавър по компютърна техника

Greenville University
Кампус Редовно обучение 3 търсене на докторантура по право juris doctor Януари 2020 Съединени Американски Щати Greenville

Компютърните и информационни системи ще помогнат на студентите да работят като информационни специалисти в свят, който непрекъснато се трансформира от технологиите. Тази подготовка включва култивиране на аналитични и критични умения, както и способност за работа и общуване с други хора по сложни проекти.

Бакалавър по физика

Greenville University
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Greenville

Физиката като дисциплина е от основно значение за всички природни науки. Нейните приложения са очевидни в целия технологичен напредък в днешното общество.

Бакалавър по дигитална медия

Greenville University
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Greenville

Цифровият медиен мениджър подготвя студентите да станат създатели на съдържание в един свят, който непрекъснато се оформя от технологиите. Подготовката включва култивиране на умения за аналитично и критично мислене, както и способност за работа и общуване с други хора по сложни интердисциплинарни проекти, интегриращи цифрова музика и графичен дизайн; уеб базирани цифрови комуникации; и умения за развитие на интернет.

Бакалавър по двойна техника

Greenville University
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Greenville

Двустепенното партньорство по инженерни двустепенни степени е: бакалавър по изкуства във физиката или химията от ГК и бакалавър по инженерство от партньорско училище. Нашите инженерни двойни студенти постигнаха голям успех в две от най-добрите инженерни училища в страната, като 98% от студентите успешно завършиха своята инженерна степен с нашите университетски партньори.