Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Kentucky тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Kentucky. Запишете се за бакалавриат в Kentucky. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

ерген на игри и виртуални светове

Academy of Interactive Entertainment
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Австралия Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Съединени Американски Щати Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + още 11

Бакалавърската на игри и виртуални светове (Програмиране) е тригодишен Степен изготвена в партньорство с Канбера технологичен институт (CIT). Степента е предназначена за производство на завършващите за симулацията, виртуални светове и компютърните игри и осигуряване на професионални игра програмисти с уменията и знанията на степен по компютърни науки с контекста, чрез игрови приложения, както и основни умения по програмиране и дизайн.

Бакалавър по изкуствата в комуникацията

Bellarmine University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Louisville

Интересувате се от богатата комуникационна област? В Bellarmine курсовете ни съчетават работата в клас с практическо приложение и полеви опит, за да преподават нови комуникационни технологии, както и много аспекти на човешката комуникация: междуличностни, междукултурни, медиирани и групи.

Бакалавър по глобални изследвания

Boyce College
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Louisville

Докато светът се изравнява и разстоянията от една страна до друга се съкращават, културите все още варират и учениците трябва да могат да преминават ефективно по тези култури, за да живеят, работят и да обслужват нуждаещите се. След завършване на тази степен студентите ще могат да работят на различни позиции по света в организации за бизнес, държавни служби, служби за подпомагане и развитие и да служат в традиционните мисии и църкви.