Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в New Jersey тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат New Jersey. Запишете се за бакалавриат в New Jersey. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър на образованието

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Завършете шест полеви стажа, преди да преподавате (10 или 12 седмици всяка) на 360 часа в реални класни стаи. Във всеки един от тези шест семестъра ще прекарате един пълен ден всяка седмица (вторник) във вашето стажантско училище: Първа година - католическо училище; Година на второкурсник - стаж със специално образование (един семестър) и градско настаняване (един семестър); младши

Бакалавърски комуникации и журналистика

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Като специалист по комуникации във Фелисиан, вие ще се научите да разказвате своите истории на света! Близостта ни до Ню Йорк прави отдела идеално място за подготовка за кариера в комуникациите, журналистиката или видеопроизводството. Ще научите от професионалисти с опит в индустрията в "медийната столица на света", включително репортери в радио, телевизия и печатна журналистика.

Бакалавър по физика и науки за живота

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Любопитни ли сте за милиардите живи организми, които населяват нашата планета? Когато сте магистър по биология във Felician University , ще имате възможност да изучавате живия свят от най-малките клетки до масивните екосистеми. Биологичните науки обхващат широк спектър от интереси, които включват анатомия и физиология, молекулярна биология, екология и еволюция и свързана със здравето биология.

Бакалавър по финанси

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison Teaneck + още 1

Като финансов ръководител на FDU, вие ще получите солидно разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Можете да изберете да се концентрирате в Консултантски услуги по управление на благосъстоянието.