Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати New Mexico Española Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Española тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Española. Запишете се за бакалавриат в Española. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New Mexico
Española
Тип на обучение
Темпо на обучение
Northern New Mexico College (NNMC)

Бакалавърската на инженерите в Електромеханична Engineering Technology (бакалавър. Програма Emet) се предлага в отговор на нарастващото търсене от страна на промишлените ... [+]

Бакалавърската на инженерите в Електромеханична Engineering Technology (бакалавър. Програма Emet) се предлага в отговор на нарастващото търсене от страна на промишлените и консултантски фирми за членове инженеринг на персонала с широка гама от технически познания. В Северна, тази програма ще осигури ясен път към бакалавърска степен за студенти, завършили кариерата и техническо образование асоциирани градуса в изготвянето, електроенергия и енергията от възобновяеми източници и Pre-инженеринг.... [-]

Съединени Американски Щати Española
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски