Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Española тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Española. Запишете се за бакалавриат в Española. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър по инженерство в електромеханична инженерни технологии

Northern New Mexico College (NNMC)
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Española

Бакалавърската на инженерите в Електромеханична Engineering Technology (бакалавър. Програма Emet) се предлага в отговор на нарастващото търсене от страна на промишлените и консултантски фирми за членове инженеринг на персонала с широка гама от технически познания.