Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Jamestown тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Jamestown. Запишете се за бакалавриат в Jamestown. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър по графичен дизайн за електронна търговия

University of Jamestown
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Jamestown

Учебният план на University of Jamestown за графичен дизайн за електронна търговия предлага теорията и уменията, които студентите се нуждаят от кариера в областта на графичния дизайн, както и осигуряването на либерален фон, който работодателите търсят.

бакалавър по компютърни науки

University of Jamestown
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Jamestown

Ако търсите програма, компютърните науки, който се фокусира върху изследването на компютъра и компютърно програмиране на, съчетана с динамична учебна програма, която не само ще ви подготви да си изкарват прехраната, но да се подготвите за един живот, който е богат, възнаграждаване и изпълнение , ние Ви каним да се присъедините към нашия динамичен екип от учители и ученици в едно вълнуващо пътешествие, за да реализирате своя потенциал и да изпълни обещанието си.

Бакалавър по Машиностроене

University of Jamestown
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Jamestown

Университетът на Джеймстаун е бакалавър на науката в областта на машиностроенето е уникална комбинация от основната учебна програма за машинно инженерство и ядро ​​в либералното изкуство образование. Възможности за стипендии за млад човек: Университетът в Джеймстаун предоставя стипендия за обучение на входящи студенти от 15 000 долара за есента на 2018 семестър. Квалификации за първокурсни студенти: • Минимален резултат от състава на ACT от 22 • Минимум 24 от секцията за математика на ACT ЗАБЕЛЕЖКА: Стипендията на машиностроенето не може да бъде натрупана върху други академични или награди за дейност. За студенти по трансфер: Университетът в Джеймстаун предоставя 50% стипендия за обучение на студенти за входящи трансфери, които ще започнат програмата "Машинно инженерство" Есен 2018. Квалификации за студенти по трансфер: • Спечелили кумулативни 3.0 GPA • Спечелили 3.0 GPA във всички курсове по математика • Завършили минимум 1 кредит в предходна институция. ЗАБЕЛЕЖКА: Стипендията на машиностроенето не може да бъде натрупана върху други академични или награди за дейност.