Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Muskogee тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Muskogee се намира в щата Оклахома, САЩ. Френските търговци трябва да са първите заселници на града през 1806 година. Градът е дом на четири висши училища, които имат високо класиране сред други университети / колажи на държавата.

Бакалавриат Muskogee. Запишете се за бакалавриат в Muskogee. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по счетоводство

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Счетоводителят майорът е предназначен за лицето, което е аналитична и се стреми към кариера, която може да се разклони в почти всяка област на дейност. Двете области на акцент в този основен оловен завършили към лиценза на дипломиран експерт-счетоводител (CPA) или сертифициране на Certified Management счетоводител (CMA).

бакалавър по финанси

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Финансовият майорът е разделена на две области на акцент: внимание от страна на финансовото управление и внимание от страна на финансово планиране.

Средно-специално в областта на управлението на веригата за доставки

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 3

Предлага се като бакалавър по бизнес администрация или като бакалавър по технологии, управление на доставките ви подготвя за динамична позиция в бързо променящата се световна икономика.

Бакалавър по Маркетинг

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Когато хората чуят думата маркетинг, те автоматично се мисли за реклама и продажби, но търговията е много повече от това. Маркетинг започва с вас. Ти си на потребителя, и имате иска и потребности. Маркетинг търси от потребителите иска и се нуждае, за да се разработят продукти, които отговарят на тези нужди.

Средно-специално в сферата на хотелиерството и туризма управление

Northeastern State University
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Програмата хотелиерството и туризма Management ви предоставя знания, необходими за успех в предприятията, свързани с производството на срещи, пътуване, туризъм, игри, и гостоприемство. Програмата в HTM в Североизточна State University е един от първите, които да бъдат одобрени от Асоциацията на Professional конвенция за управление.

Средно-специално в управлението на безопасността на околната среда и здравето

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение 4 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

На околната среда, здравеопазването и управление на голяма безопасност е интердисциплинарна програма, предназначена да ви подготви за професионална кариера в най-различни области, включително, но не само: федерални, държавни, местни, и племенни правителства, консултиране, индустрия, и други частни фирми ,

Бакалавър по образование в ранна детска възраст

Northeastern State University
Кампус Редовно обучение 4 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Всички специалности в ранна детска възраст образование, трябва да попълнят 4 х 12 изисквания. Учениците ще завършат на 12 часа в 4 области: Communication Arts, Социални науки, математика и наука. Във всеки курс на 4 х 12, учениците трябва да получават клас на "C" или по-добре.