Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Orangeburg тук

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Orangeburg. Запишете се за бакалавриат в Orangeburg. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по политически науки

Claflin University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Orangeburg

Нашият политически науки програма е предназначена да се развива в студентите за правоспособност за критично размишление и обсъждане на глобалните въпроси на правото, политиката и правосъдието; основните умения за провеждане на научни изследвания и настоящето анализ в социалните науки; компетентност при прилагането на статистически анализ, за ​​да се оцени резултатите от изследвания; и способност да анализира и интерпретира критични аргументи въз основа на жалба до доказателства.

Бакалавър по ядрено инженерство

South Carolina State University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Orangeburg

В момента Engineering програма за ядрено (НЕП), е в партньорство с двете North Carolina State University (NC-членка) и UWM. Съгласно тези споразумения, учениците в инженерната програмата за ядрена завърши през втората половина на висшето им година или при UWM или NC държавен университет, за да отговарят на всички изисквания за получаване на Бакалаврите научна степен по ядрено инженерство (предоставени от SC State University).

бакалавър в областта на наказателното правосъдие

South Carolina State University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Orangeburg

Програмата за наказателно правосъдие предлага интердисциплинарен подход към изучаването на престъпността, теории на причинно-следствената връзка с престъпността, както и оценката на обществото отговори на него.