Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Orlando тук

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Южна Orlando е на границата на Orlando, който е световно известен със света на Дисни. Въпреки това, Южна Orlando е също известен със своите колеж сцена. Той е дом на много известни университети.

Бакалавриат Orlando. Запишете се за бакалавриат в Orlando. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

завършил в бразилските закони

Ambra College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Orlando + още 2

Ние вярваме, че качеството на бразилския право на образование трябва да бъде достъпна за всички бразилци, живее тук в Орландо, Флорида, или където и да е по света. Присъединете се към челните редици на преподаване и обучение в преподаването на Американския колеж в португалски!

степен по бизнес администрация

Ambra College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Orlando + още 2

по-добро управление на собствен бизнес или да се развива в управленска кариера. Разработване на професионални умения за общуване, работа в екип, критично мислене, вземане на решения и етика; плюс фон в счетоводството (американски и бразилски), финанси, икономика, предприемачество и правни аспекти, които влияят върху бизнеса.