Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Bethlehem тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Lehigh University в Bethlehem, PA има най учениците записване за специалности всяка година. Той е плътно следван от Моравската колеж, Олбрайт College и DeSales университет.

Бакалавриат Bethlehem. Запишете се за бакалавриат в Bethlehem. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по неврология

Moravian College
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Bethlehem

Невронауката представлява сравнително нова, но бързо развиваща се област на обучение, която обединява разнообразни дисциплини за изследване на развитието, структурата, функционалните дейности и поведенческите последици от нервната система.

Бакалавър по международно управление

Moravian College
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Bethlehem

Магистърът по международно управление се предлага съвместно с катедра "Икономика и бизнес". Международните мениджърски специалности вземат счетоводство 157, икономика 152 и 236; Управление 223 и 333; и един избираем от ръководството 231, 251 или 253.