Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Washington тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Бакалавриат Washington. Запишете се за бакалавриат в Washington. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по художествено образование

Washington & Jefferson College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Специалността "Образование по изкуства", свързана с Катедрата по изкуство и история на изкуството и Министерството на образованието, подготвя учениците да преподават изкуство в класната стая, като същевременно повишава личните творчески и артистични способности на учениците.

Бакалавър по екология

Washington & Jefferson College
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Науката за околната среда включва курсове по биология, химия, математика и компютърни и информационни изследвания, които дават на студентите възможност да се справят с екологични проблеми от научна и технологична среда. Налице са възможности за стаж и независими изследвания.

Бакалавър по психология

Washington & Jefferson College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Главният преподавател по психология преподава ученици на емпирични методи за запознаване с поведението и променливите, които го засягат, в подготовката за дипломирани програми, професионални и медицински училища и / или кариера в психологията или свързаните с тях области. Обучението включва, но не се ограничава до експериментална, социална и ненормална психология; Физиологична психология; Усещане и възприятие; Наркотиците и поведението; и многобройни лабораторни научни курсове. Студентите имат възможност да поставят акцент върху управлението на човешките ресурси и неврологията. Освен това магистърът по разработване и обучение на деца се предлага от Департамента по психология в сътрудничество с катедра "Образование". Студентите, които се занимават с детско развитие и образование, могат да потърсят сертификация на преподаватели в ранна детска възраст (PreK-4) или висше начално (4-8). Основната психология е свързана с катедрата по психология. Магистърът изисква осем курса, включително напреднала лаборатория, а малолетното лице изисква шест.

Бакалавър по компютърни и информационни изследвания

Washington & Jefferson College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Програмата "Компютърни и информационни изследвания" има двойната мисия да подготвя студентите да поемат лидерска роля в областта на информационните технологии, независимо от кариерните или образователните им пътеки и да допринесат за интердисциплинарното използване на информационните технологии във Вашингтон

Бакалавър по счетоводство

Washington & Jefferson College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Програмата за счетоводство подготвя студентите за кариера в публичните счетоводни, частни и нестопански организации и правителствени организации.