BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Raymond тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Raymond. Запишете се за бакалавриат в Raymond. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

психология

Hinds Community College
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски

Курсовете по психология в Hinds Community College предлагат на учениците възможност да изследват поведението и да разберат какво кара хората да „кърлят“. Повечето студенти пос ...

Научете повече

Изкуство

Hinds Community College
BA
Септ. 2021
Английски

Добре дошли в художествения отдел! В нашия отдел студентите изучават различни медии и техните приложения. Нашата широка програма за обучение запознава студентите с изложбени р ...

Научете повече