Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Rochester тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Roanoke, самостоятелен град се намира в Общността на Вирджиния. Висшите учебни заведения в града тече 2 години и 4 години специалности в редица случаи.

Бакалавриат Rochester. Запишете се за бакалавриат в Rochester. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

BS / MS в биология - комбинирана степен

The College At Brockport State University Of New York
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Rochester

Тази комбинирана дипломна програма позволява на студентите да завършат своето бакалаври и магистри по биология по ускорен начин, само за пет години.

Бакалавър по мултимедия и визуална комуникация

RIT Kosovo™
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Prishtina Съединени Американски Щати Rochester + още 2

Концентрацията за мултимедия и визуална комуникация в RIT Kosovo™ (AUK) е разработена с оглед на бъдещето. Курсът за подготовка на студентите подготвя студентите с целеви аспекти на уеб дизайна и разработката, печатния дизайн и мултимедийното производство, комуникационните технологии и управлението на цифровите активи.

Бакалавър по публична политика

RIT Kosovo™
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Prishtina Съединени Американски Щати Rochester + още 2

Тази концентрация дава на учениците ясно разбиране за обществената политика, политическия процес и анализа на политиките. Студентите имат възможност да развият перспективи по различни съвременни въпроси на обществената политика

Бакалавър по мениджмънт

RIT Kosovo™
Кампус Редовно обучение 2 - 4 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Prishtina Съединени Американски Щати Rochester + още 2

Управленската концентрация подготвя студентите за мениджърски и специализирани кариери в различни предприятия и организации. Студентите развиват необходимите умения и концепции, за да станат ефективни лидери, етични ръководители и творчески иноватори.

Бакалавър по икономика и статистика

RIT Kosovo™
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Prishtina Съединени Американски Щати Rochester + още 2

Икономическата концентрация набляга на количествения аналитичен подход към справянето с икономическите проблеми както в публичния, така и в частния сектор, като предоставя на студентите умения за търговия и интелектуалната основа за кариерно развитие.