Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Rutherford тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Ръдърфорд е село в Bergan окръг, Ню Джърси, САЩ. Кварталът е разположен на отлично място. Колкото по-висока обучението на студентите могат да имат лесен достъп до съседните висшите учебни заведения.

Бакалавриат Rutherford. Запишете се за бакалавриат в Rutherford. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър на образованието

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Завършете шест полеви стажа, преди да преподавате (10 или 12 седмици всяка) на 360 часа в реални класни стаи. Във всеки един от тези шест семестъра ще прекарате един пълен ден всяка седмица (вторник) във вашето стажантско училище: Първа година - католическо училище; Година на второкурсник - стаж със специално образование (един семестър) и градско настаняване (един семестър); младши

Бакалавърски комуникации и журналистика

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Като специалист по комуникации във Фелисиан, вие ще се научите да разказвате своите истории на света! Близостта ни до Ню Йорк прави отдела идеално място за подготовка за кариера в комуникациите, журналистиката или видеопроизводството. Ще научите от професионалисти с опит в индустрията в "медийната столица на света", включително репортери в радио, телевизия и печатна журналистика.

Бакалавър по физика и науки за живота

Felician University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Rutherford

Любопитни ли сте за милиардите живи организми, които населяват нашата планета? Когато сте магистър по биология във Felician University , ще имате възможност да изучавате живия свят от най-малките клетки до масивните екосистеми. Биологичните науки обхващат широк спектър от интереси, които включват анатомия и физиология, молекулярна биология, екология и еволюция и свързана със здравето биология.