Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Arizona Scottsdale Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Scottsdale тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Scottsdale е развит град в пустинята на Аризона. В града има различни колежи, специализирани в различни области. В града има горещо и сухо време, но също така има близостта така че някои от най-красивите места в държавата.

Бакалавриат Scottsdale. Запишете се за бакалавриат в Scottsdale. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Grand Canyon University

След като сте спечелили бакалавърската степен по бакалавърска степен по бизнес администрация на Гранд Каньон Университет (ГКУ) с образователно-квалификационна степен "биз ... [+]

Предлага се от: Colangelo College of Business

Преглед

Спечелете бакалавърска степен по бизнес администрация с акцент в бизнес разузнаването След като сте спечелили бакалавърската степен по бакалавърска степен по бизнес администрация на Гранд Каньон Университет (ГКУ) с образователно-квалификационна степен "бизнес интелект", ще бъдете подготвени за много възможности за кариера. В бакалавърската програма за бизнес разузнаване, предлагана от Colangelo College of Business, ще разгледате ключовите функционални области на управлението, счетоводството, финансите и маркетинга. Също така изучавате как да използвате уеб анализа, за да установите ефективността на уебсайта, като обърнете специално внимание на това, как да проследявате, улавяте, анализирате и дешифрирате трафика на уебсайтове.... [-]

Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски