Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Scottsdale тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Scottsdale е развит град в пустинята на Аризона. В града има различни колежи, специализирани в различни области. В града има горещо и сухо време, но също така има близостта така че някои от най-красивите места в държавата.

Бакалавриат Scottsdale. Запишете се за бакалавриат в Scottsdale. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Bsc в бизнес администрацията с акцент върху бизнес разузнаването

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 4

След като сте спечелили бакалавърската степен по бакалавърска степен по бизнес администрация на Гранд Каньон Университет (ГКУ) с образователно-квалификационна степен "бизнес интелект", ще бъдете подготвени за много възможности за кариера. В бакалавърската програма за бизнес разузнаване, предлагана от Colangelo College of Business, ще разгледате ключовите функционални области на управлението, счетоводството, финансите и маркетинга.