Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Springfield тук

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Springfield е град в Западна Нова Англия, и седалището на Хемпдън окръг, Масачузетс. The Hartford-Springfield региона на юг от Springfield е известен като знания на Коридор, защото е домакин на над 160 000 студенти и над 32 университети и колежи либерални изкуства - втората най-висока концентрация на висше учебни заведения в Съединените щати.

Бакалавриат Springfield. Запишете се за бакалавриат в Springfield. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

компютърни науки основен (бакалаври)

Western New England University
Кампус Запитване на информация Съединени Американски Щати Springfield

The Computer Science майорът води до кариера в разработката на софтуер. Широкият фокуса на изследването включва разбирането и проектирането на компютри и изчислителни процеси. The Computer Science майорът поставя специален акцент върху математиката, идейния проект на софтуер, и взаимодействието на софтуер с компютърен хардуер.

Машиностроене основен

Western New England University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Springfield

Всеобщо признати за инженерна дисциплина, която предлага най-широк избор на технически пътеки за професионално развитие, Машиностроене може да ви доведе надолу пътеки други специалности не може. Машинни инженери работят във всички аспекти на индустрията развиващите се технологии в продължение на почти всеки продукт, който се използва ...

Спорт управление основна

Western New England University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Springfield

Спортът е голям бизнес-а 435 000 000 000 щатски долара на година индустрия, която се нуждае от висококвалифицирани специалисти с познания по всички аспекти на бизнес операциите. Студентите, които учат Management Sport ще научат тънкостите на тази вълнуваща сфера от нашия талантлив преподаватели, които имат дългогодишен опит в работата в спорта индустрия. От създаването си през 1996 г., Sport Management се превърна в най-голямата програма в Колежа за бизнес.

международен бизнес основен

Western New England University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Springfield

Дали се подготвят за кариера в САЩ или в чужбина, практиката на бизнеса е отишло глобално. Разбиране на динамиката на отвъдморските бизнес култури и се занимават с международни въпроси е ключът към успеха в много области. Чрез International Business майорът, ще развие бизнес знания и умения, които посрещат предизвикателствата и възможностите на днешната глобална икономика ...

психологията основен

Western New England University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Springfield

Психологията е наука за човека и друго поведение на животните. Това е област, която изисква хората, изпълнен със състрадание и всеотдайност, които са готови да открият и да се прилага, основани на доказателства процедури за решаване на индивидуални и на поведението на системите проблеми в широк спектър от области като динамиката в семейството, нарушения в обучението, училище психология, спортна психология, съдебно- психология, организационната психология, Психология и здраве, злоупотреба с вещества, тревожни разстройства, депресия, както и разнообразие от други клинични / консултиране области, включително широка гама от заболявания в детска възраст. Програмата за психология към Western New England University може да ви подготви да направи разликата в нашето общество, един живот в момент, една система в даден момент, като ви обучение в разнообразие от емпирично подкрепени, клинични и / или изследователски умения.