Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Teaneck тук

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Teaneck е една малка New Jersey град с близостта до океана и плажовете. В града има и процъфтяваща нощен живот и интелектуална сцена.

Бакалавриат Teaneck. Запишете се за бакалавриат в Teaneck. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по финанси

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison Teaneck + още 1

Като финансов ръководител на FDU, вие ще получите солидно разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Можете да изберете да се концентрирате в Консултантски услуги по управление на благосъстоянието.