Filter
Бакалавърски програми
Съединени Американски Щати Tennessee Maryville Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавърски програми в Maryville тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Maryville. Запишете се за бакалавриат в Maryville. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Tennessee
Maryville
Тип на обучение
Темпо на обучение
Maryville College

Малкият в счетоводството е предназначен да допълни подготовката на студент в мащабна област. Тя осигурява допълнителна дълбочина на полето и фон за по-нататъшно проучване ... [+]

СчетоводствоЗащо да учим счетоводство в МК?

Малкият в счетоводството е предназначен да допълни подготовката на студент в мащабна област. Тя осигурява допълнителна дълбочина на полето и фон за по-нататъшно проучване.

Непълнолетното лице в счетоводството не е отворено за студенти по специалности Финанси / Счетоводство.

За да отговаряте на условията за провеждане на изпита по КПД, дадено лице трябва да е придобило степен от акредитиран колеж или университет и да завърши общо 150 семестър часа с определени часове в счетоводството и в бизнеса.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
19 - 20 часове
Кампус
Научете повече на английски